onSchedule

ISKUSTVA POLAZNIKA

Poslušajte iskustva Tare i Anastasije.

Ja sam Anja Janković, student sam prve godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu. Tokom osnovne škole sam često dolazila na časove kod profesorke Katarine. U viših razredima sam se sa njom spremala za takmičenja iz srpskog jezika, na kojima sam postizala zavidne rezultate. Ona me je spremala i za prijemni ispit, što je doprinelo visokom broju poena, i upisivanjem u Desetu beogradsku gimnaziju. Nakon višegodišnjeg rada sa njom mogu reći da sam prezadovoljna i svakome je rado preporučujem.

Anja, student

Želim da se zahvalim profesorki Kaći što Andrija ide rado na časove kod nje. Znači nam njena podrška i posvećenost. Uvek je nasmejana i spremna na svaki vid saradnje. Drugačije je nego u skoli, deca su slobodna da postavljaju pitanja i odmah dobiju odgovor i savet. Zadovoljstvo je prepustiti dete takvom profesionalcu.

Marijana, Andrijina mama

Hvala profesorki Kaći što sam sa velikim uspehom položila prijemni i upisala željenu školu. Drago mi je što smo nastavile saradnju i nakon toga, i što mogu da joj se obratim kada imam problem (nejasnoće) sa gradivom iz Gimnazije.

Tara, učenica srednje škole

Uz pomoć profesorke Katarine shvatila sam koliko je književnost lepa i jedinstvena. Zahvaljujuči njoj sam se i odlučila za društveni smer i nisam se pokajala. Moja strast prema ovoj umetnosti postaje sve veća i zato hvala profesorki Katarini.

Anastasija, učenica srednje škole

Kod Petre se potreba za dodatnim časovima javila kada je nastava u školama zamenjena online nastavom. Primetio sam da joj pojedine oblasti iz gramatike nisu bile jasne. Zato je krenula na časove kod profesorke Katarine i prezadovoljan sam rezultatima koji su postignuti u kratkom vremenskom periodu. Naročito mi je kao roditelju važno to što posle svakog časa dobijam kratak izveštaj o Petrinom napretku i zalaganju na času.

Slobodan, Petrin tata